Täytetyt kalafileet
Tämä on helppoa ja kevyttä ruokaa. Voit tarjoilla fileet riisin tai perunalumen kera.
Neljälle
- 600 g pakastettuja tai tuoreita kampelafileitä
- 1 prk viipaloituja herkkusieniä, noin 200 g
- 1 iso purjo
- 1-2 dl kalalientä kuutiosta
- suolaa ja pippuria
- persiljaa
Valmistusohje
1. Valuta herkkusienet. Suikaloi purjo, paista purjo ja sienet.
2. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Laita jokaiselle fileelle hieman sieniä ja purjoa ja kääri rullalle. Laita kääryleet tiiviisti saumat alaspäin matalalle pannulle.
3. Kuumenna vesi ja liemikuutio. Kaada liemi kalan päälle ja hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kypsää. Ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti