Täytetyt kalafileet

Tämä on helppoa ja kevyttä ruokaa. Voit tarjoilla fileet riisin tai perunalumen kera.

Neljälle

  • 600 g pakastettuja tai tuoreita kampelafileitä
  • 1 prk viipaloituja herkkusieniä, noin 200 g
  • 1 iso purjo
  • 1-2 dl kalalientä kuutiosta
  • suolaa ja pippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Valuta herkkusienet. Suikaloi purjo, paista purjo ja sienet.

2. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Laita jokaiselle fileelle hieman sieniä ja purjoa ja kääri rullalle. Laita kääryleet tiiviisti saumat alaspäin matalalle pannulle.

3. Kuumenna vesi ja liemikuutio. Kaada liemi kalan päälle ja hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kypsää. Ripottele päälle persiljaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.