Tanskalainen riisipuuro

Ainekset

  • 5 dl kylmää riisipuuroa
  • 1,5 dl kuohukermaa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 4 rkl paahdettuja mantelilastuja
  • 1 kokonainen manteli
  • jauhettua kanelia

Valmistusohje

Vatkaa kerma vaahdoksi vaniljasokerin kanssa. Sekoita se kylmään riisipuuroon. Lisää joukkoon hieman kanelia, paahdetut mantelilastut ja kokonainen manteli. Laita tarjoilukulhoon ja jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Tarjoile lämpimän kirsikkakeiton kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.