Talon hovijälkiruoka

Tämän marenkijälkiruoan olemme valmistaneet jäätelöstä ja mansikoista.

Neljälle-viidelle

  • 1 pss marenkeja
  • ½ l mansikkajäätelöä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 l mansikoita

Valmistusohje

1. Laita puolet marengeista vadille. Viipaloi jäätelö ja laita viipaleet marengeille, lado päälle lisää marenkeja sekä mansikoita.

2. Vatkaa kerma kevyesti vaniljasokerin kanssa ja lusikoi päälle. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.