Talon hovijälkiruoka
Tämän marenkijälkiruoan olemme valmistaneet jäätelöstä ja mansikoista.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle-viidelle
- 1 pss marenkeja
- ½ l mansikkajäätelöä
- 3 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 l mansikoita
Valmistusohje
1. Laita puolet marengeista vadille. Viipaloi jäätelö ja laita viipaleet marengeille, lado päälle lisää marenkeja sekä mansikoita.
2. Vatkaa kerma kevyesti vaniljasokerin kanssa ja lusikoi päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan