Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Makuja
Talkkuna-marjapöperö – Marttojen perinneresepti Julkaistu 20.02.2020 10:46
Talkkuna-marjapöperö 4 dl mustikoita tai muita marjoja 2 dl vispi-/kuohukermaa 1 rkl sitruunamehua 1 dl sokeria 1 prk (250 g) maitorahkaa 1 dl talkkunajauhoja Valmistusohje Talkkuna-marjapöperö valmistuu näin: Soseuta puolet marjoista. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi sitruunamehun ja sokerin kanssa. Sekoita kermavaahto, maitorahka, marjasose, kokonaiset marjat ja talkkunajauhot tasaiseksi. Annostele talkkunapöperö tarjoiluastioihin. Koristele halutessasi kokonaisilla marjoilla.
Viiden jälkeen -ohjelma päätti tehdä Marttojen kanssa perinneruokien maineenpalautuksen. Perinteiselle herkkuaterialle valikoituivat kotimaisista luonnokaloista tehdyt kalamurekepihvit ja lantturanskalaiset sekä jälkiruoaksi talkkuna-marjapöperö.
18.6. 14:31
18.6. 11:57
30.5. 14:48
7.5. 14:24
20.3. 09:37
Lataa lisää