Mainos

Viiden jälkeen -ohjelma päätti tehdä Marttojen kanssa perinneruokien maineenpalautuksen. Perinteiselle herkkuaterialle valikoituivat kotimaisista luonnokaloista tehdyt kalamurekepihvit ja lantturanskalaiset sekä jälkiruoaksi talkkuna-marjapöperö.

Talkkuna-marjapöperö

  • 4 dl mustikoita tai muita marjoja
  • 2 dl vispi-/kuohukermaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl sokeria
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 1 dl talkkunajauhoja

Valmistusohje

Talkkuna-marjapöperö valmistuu näin:

  1. Soseuta puolet marjoista. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi sitruunamehun ja sokerin kanssa.
  2. Sekoita kermavaahto, maitorahka, marjasose, kokonaiset marjat ja talkkunajauhot tasaiseksi. Annostele talkkunapöperö tarjoiluastioihin. Koristele halutessasi kokonaisilla marjoilla.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja