Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Taateli-rusinakakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

1 kakku

  • 4 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 1 dl hienonnettuja taateleita
  • ½ dl rusinoita
  • ½ dl rouhittuja saksanpähkinöitä
  • 100 g voita
  • korppujauhoja vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi. Sekoita toisessa kulhossa jauhot ja leivinjauhe ja lisää joukkoon hedelmät ja pähkinät.

2. Sekoita hedelmä-jauhoseos munavaahtoon. Sulata voi ja sekoita taikinaan.

3. Voitele kakkuvuoka voilla ja leivitä huolellisesti korppujauhoilla. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua uunin alaosassa 30-40 minuuttia. Irrota kakku vuoasta ja anna sen jäähtyä.

Lisää aiheesta:

PersikkakakkuBanaanikakkuAnanaskahvikakkuTaatelikakkuSuklainen marenkikakkuSkoonelainen omenakakku
HedelmäkakkuJouluKasvisruokaLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tämän marokkolaisen kakun alkuperäisreseptissä käytetään tuoreita taateleita. Jos niitä ei ole saatavilla, voi aivan yhtä hyvin käyttää kuivattuja taateleita. Tarjoile jälkiruokana tai kahvipöydässä.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäkakku
  • 19.11.201820:56
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Pinjan marokkolainen Meskouta-kakku

  • 02.12.201511:37
    kaupalliset

    Gluteeniton hedelmäkakku

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Ananaskakku

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Banaanikakku suklaakuorrutuksella

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Aprikoosikakku