Suussa sulava suklaa-mantelikakku

Tämä herkullisen mehevä suklaakakku on helppotekoinen ja juuri sopivan makea. Tarjoa se jälkiruokana tai kahvipöydässä hieman sulaneen vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

4 annosta

  • 2 munaa
  • 2 ½ dl sokeria
  • 125 g voita
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 1 ½ tl vaniljasokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 20 mantelia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Rouhi mantelit.

2. Sulata voi ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, vaniljasokeri, suola ja mantelirouhe ja lisää muna-sokerivaahtoon.

3. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 30 minuuttia.

Lisää samankaltaisia reseptejä

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja