Suussa sulava suklaa-mantelikakku

Tämä herkullisen mehevä suklaakakku on helppotekoinen ja juuri sopivan makea. Tarjoa se jälkiruokana tai kahvipöydässä hieman sulaneen vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

4 annosta

  • 2 munaa
  • 2 ½ dl sokeria
  • 125 g voita
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 1 ½ tl vaniljasokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 20 mantelia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Rouhi mantelit.

2. Sulata voi ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, vaniljasokeri, suola ja mantelirouhe ja lisää muna-sokerivaahtoon.

3. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat