Sulttaanikakku

Emme tiedä, pitikö sulttaani tästä kakusta vai ei. Luultavasti tämä klassinen ja pehmeä kakku on saanut nimensä sulttaanirusinoista.

1 kakkuun

  • 200 g margariinia
  • 2 ½ dl kidesokeria
  • 4 kananmunaa
  • 2 dl kivettömiä rusinoita
  • 50 g hienonnettua mantelia
  • 50 g hienonnettua appelsiininkuorta
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita margariini ja sokeri valkoiseksi.

2. Lisää munat yksi kerrallaan.

3. Yhdistä hedelmät, pähkinät, jauhot ja leivinjauhe ja sekoita taikinaan.

4. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunin alatasolla n. 1 tunti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja