Suklaamousse

Muscovadosiirappi maustaa Hellapoliisin herkullisen klassikkojälkiruoan.

4-8 annosta annoskoosta riippuen

  • 2 ½ dl vispikermaa
  • 100 g Mascarponejuustoa
  • 100-150 g tummaa suklaata
  • 3 rkl Muscovadosiirappia
  • rouhittua vaniljatankoa tai vaniljatangon siemenet

Pinnalle

  • 1 dl tuoreita marjoja
  • Muscovadosiirappia

Valmistusohje

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon Mascarponejuusto.

Paloittele tumma suklaa syvälle lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä mikroaaltouunissa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.

Sekoita sulatettu suklaa vaahdon joukkoon.

Mausta Muscovadosiirapilla ja rouhi joukkoon vielä vaniljatankoa myllystä.

Voit myös halkaista vaniljatangon ja kovertaa siemenet joukkoon kuoresta.

Tarkista maku.

Tarjoa seuraksi tuoreita marjoja ja valuta pinnalle Muscovadosiirappia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.