Sriracha Rocky Road

srirachamousse reseptikuva
Srirachamoussea voi maustaa esimerkiksi vaahtokarkein ja pähkinöin. MTV Uutiset

Pienistä tortilloista saa uunissa paahtamalla rapeat tacokuoret, jotka täytetään tällä suklaisella rocky road -moussella. Kokeile maustaa suklaamousse sriracha-mausteella, joka antaa sille mukavasti potkua.

  • Annosmäärä: 4

Ainekset

  • 200 g tummaa suklaata
  • 2 tl sriracha-mausteseosta
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 dl vispikerma

Lisäksi

  • 4 kpl pientä tortillaa

Valmistusohje

  1. Valmista aluksi tortilloista tacoja. Taittele tortillat uuniritilälle roikkumaan. Paista tortilloja uunissa 185 °C noin 5 minuuttia. Paiston jälkeen kuuman ritilän voi nostaa esimerkiksi juomalasien päälle.
  2. Nostele tacot leikkuulaudalle jäähtymään. Laita tacojen taitosten väliin varovasti haarukat, jotta ne pysyvät auki. 
  3. Tee seuraavaksi täyte. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaaseen sriracha-mausteseos.
  4. Vatkaa tuorejuusto ja kerma vaahdoksi. Lisää hieman jäähtynyt sula suklaa vaahdon joukkoon. Lisää moussen joukkoon makusi mukaan esimerkiksi rapeaa suklaamysliä, vaahtokarkkia, suklaapaloja tai pähkinöitä.
  5. Täytä lopuksi tacot rocky road -moussella. 

Resepti: Santa Maria

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!