Valmista aluksi tortilloista tacoja. Taittele tortillat uuniritilälle roikkumaan. Paista tortilloja uunissa 185 °C noin 5 minuuttia. Paiston jälkeen kuuman ritilän voi nostaa esimerkiksi juomalasien päälle.
Nostele tacot leikkuulaudalle jäähtymään. Laita tacojen taitosten väliin varovasti haarukat, jotta ne pysyvät auki.
Tee seuraavaksi täyte. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaaseen sriracha-mausteseos.
Vatkaa tuorejuusto ja kerma vaahdoksi. Lisää hieman jäähtynyt sula suklaa vaahdon joukkoon. Lisää moussen joukkoon makusi mukaan esimerkiksi rapeaa suklaamysliä, vaahtokarkkia, suklaapaloja tai pähkinöitä.
Pienistä tortilloista saa uunissa paahtamalla rapeat tacokuoret, jotka täytetään tällä suklaisella rocky road -moussella. Kokeile maustaa suklaamousse sriracha-mausteella, joka antaa sille mukavasti potkua.