Solmiotorttu isänpäiväksi
Tämä isänpäivätorttu on todella helppo leipoa, myös lasten. Se koostuu pelkästään valmiista tuotteista. Solmion muoto voi vaatia näpertelyä, mutta piirrä malli paperille, niin loppu käy leikiten.
Neljälle
- 1 pkt valmiita torttupohjia
- 1 pkt sitruunavaahtoa
- 3 dl kuohukermaa
- 1 valmis marsipaanikansi
- kakunkoristeita
Valmistusohje
1. Valmista sitruunavaahto pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä se kakkupohjien väliin. Laita torttu kylmään, niin että vaahto jähmettyy, noin 1 tunniksi.
2. Leikkaa torttupohjat solmion muotoon. Vatkaa kerma ja levitä se tortun päälle ja ympärille.
3. Aseta marsipaanikansi tortun päälle, kääntele reunat solmion alle. Jos marsipaania on liikaa, ylimääräiset voi leikata pois. Koristele kakunkoristein.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike