Solmiotorttu isänpäiväksi

Tämä isänpäivätorttu on todella helppo leipoa, myös lasten. Se koostuu pelkästään valmiista tuotteista. Solmion muoto voi vaatia näpertelyä, mutta piirrä malli paperille, niin loppu käy leikiten.

Neljälle

  • 1 pkt valmiita torttupohjia
  • 1 pkt sitruunavaahtoa
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 valmis marsipaanikansi
  • kakunkoristeita

Valmistusohje

1. Valmista sitruunavaahto pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä se kakkupohjien väliin. Laita torttu kylmään, niin että vaahto jähmettyy, noin 1 tunniksi.

2. Leikkaa torttupohjat solmion muotoon. Vatkaa kerma ja levitä se tortun päälle ja ympärille.

3. Aseta marsipaanikansi tortun päälle, kääntele reunat solmion alle. Jos marsipaania on liikaa, ylimääräiset voi leikata pois. Koristele kakunkoristein.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja