Mainos
Mainos

Sitrussalaatti jäätelöllä ja kardemummalla

Raikas jälkiruoka, joka maistuu kardemummalta.

Neljälle

  • 2 appelsiinia
  • 1 verigreippi
  • juoksevaa hunajaa
  • kardemummaa
  • 50 g kuorittuja, hienonnettuja manteleita
  • vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Raasta 1 appelsiinin kuori. Leikkaa appelsiineista ja greipistä kalvottomia lohkoja. Säästä muutama lohko koristeluun. Sekoita loput mantelirouheen kanssa, mausta hunajalla ja kardemummalla.

2. Jaa hedelmäseos annoskulhoihin jäätelön kera. Koristele muutamalla appelsiinilohkolla sekä raastetulla appelsiininkuorella.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.