Sitrusjäätelö

Raikasta jälkiruokaa.

Neljälle

  • 2 appelsiinia, kuorittuina ja viipaloituina
  • 2 mandariinia, lohkoina
  • 1 sitruuna tai lime, lohkoina
  • 4 rkl appelsiinilikööriä
  • ½ l vaniljajäätelöä
  • 1 appelsiinin raastettu kuori

Valmistusohje

1. Sekoita sitrushedelmät kulhossa. Säästä hieman koristeluun ja laita loput annoskulhoihin. Lusikoi päälle likööriä.

2. Täytä jäätelöllä, koristele sitrusviipaleilla ja appelsiininkuorella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja