Sinihomejuustokastike
Sinihomejuustokastike sopii hyvin sellaisten ruokalajien seuraksi, joissa ei itsessään ole kovinkaan paljon makua. Kastike sopii varsinkin sianlihalle ja kanalle.
- Ruokavalio: Kananmunaton
1 tarjoiluun
- 2 dl vaaleaa lientä
- 2 dl ruokakermaa
- 40 g sinihomejuustoa
- 2 rkl maissitärkkelystä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi ja kerma kiehuvaksi. Lisää juusto ja anna sen sulaa.
2. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan. Suurusta kastike maissitärkkelysseoksella. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa