Mainos
Mainos

Sapuskaa, harashoo! – Gefta-lihapullat

2,5 dl valkoviiniä

2 dl riisiä

460 g naudanluita

kokonaisia pippureita

6 ½ laakerinlehteä

4 tomaattia

suolaa

n. 1 kg rasvaista lampaanlihaa

2 sipulia

8 valkosipulinkynttä

kanelia

1 tl muskottipähkinää

kuivattua minttua

42 korianterin siementä

”tarhun yrttiä” (ei saa Suomesta, mutta voi korvata salvialla)

kuminaa

fenkolia

100 g voita

tuoretta korianteria

tuoretta persiljaa

250 g tomaattimurskaa

mustapippuria

chilijauhetta

tilliä

tarjoiluun: smetanaa

Valmistusohje

Kauko Röyhkän ja Ville Haapasalon listalla oli Gefta-lihapullat.

Esivalmisteluina laita riisit valkoviiniin imeytymään.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.