Julkaistu
Ainekset
- 2,5 dl valkoviiniä
- 2 dl riisiä
- 460 g naudanluita
- kokonaisia pippureita
- 6 ½ laakerinlehteä
- 4 tomaattia
- suolaa
- n. 1 kg rasvaista lampaanlihaa
- 2 sipulia
- 8 valkosipulinkynttä
- kanelia
- 1 tl muskottipähkinää
- kuivattua minttua
- 42 korianterin siementä
- ”tarhun yrttiä” (ei saa Suomesta, mutta voi korvata salvialla)
- kuminaa
- fenkolia
- 100 g voita
- tuoretta korianteria
- tuoretta persiljaa
- 250 g tomaattimurskaa
- mustapippuria
- chilijauhetta
- tilliä
- tarjoiluun: smetanaa
Valmistusohje
Kauko Röyhkän ja Ville Haapasalon listalla oli Gefta-lihapullat.
Esivalmisteluina laita riisit valkoviiniin imeytymään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.