Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Salmiakkista: Mallan suussasulavat Kick-kuppikakut

Warner Bros. International Television Production Finland
Julkaistu 11.10.2017 20:00

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman kolmannessa jaksossa Malla valmisti salmiakki-haasteessa kuppikakkuja Kick-patukoista.

Cupcakes

  • 200g huoneenlämpöinen voi
  • 1,5dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3dl karkea vehnäjauho
  • 2tl leivinjauhe
  • 100g valkosuklaa
  • 80g turkinpippurirouhe
  • 2tl lakritsinjuurijauhe
  • 1dl täysmaitoa

Kuorrutus

  • 8 kick-patukkaa
  • 2/3pss turkinpippurirouhetta
  • 1,5dl kuohukermaa
  • 150g valkosuklaata
  • 1,5dl kuohukermaa
  • mustaa ja valkoista pastaväriä

Koristelu

  • 5 kick-patukkaa
  • 100g valkosuklaarouhetta

Tarvikkeita

  • keskikokoisia pahvisia kovia kestäviä cupcake-vuokia
  • pursotinpusseja
  • erilaisia tylloja, halk. n. 1cm
  • kaulin

Valmistusohje

1. Valmista salmiakkikuorrutus; Sulata kickit ja turkkarit kuohukermaan. Laita kylmään.

2. Valmista valkosuklaaganache; sulata valkosuklaa kuohukermaan, laita kylmään.

3. Laita uuni 170˚C. Valmista kuppikakut; Vaahdota voi, lisää sokeri ja vaahdota. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen.

4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa varovasti sekoittaen.

5. Jaa 12:een kuppikakkupahviin. Paista n. 20min.

6. Vaahdota kuorrutteet, värjää salmiakkinen mustaksi ja ganache valkoiseksi.

7. Laita pursotuspusseihin ja yhdistä pussit. Kuorruta cupcaket.

8. Valmista kick-ruusut. Kauli kick patukka ohueksi, rullaa ja leikkaa paloja. Koristele cupcaket ruusuilla sekä valkosuklaakierteillä.

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Irish coffee -leivosSyötävät joululahjatKoko Suomi leipoo: Pinjan vegaaninen suklaaunelmaSalmiakkista: Artun SalmiakkibisketitSalmiakkista: Heljän "Elämä on joskus ihan mustavalkoista" -leivoksetKinder cupcakes – suussa sulavat Kinderkuppikakut
Koko Suomi leipoo -reseptitCupcakesJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo -reseptit
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti