Rusinariisi kanelin kera

Rusinariisi kanelin kera on makeahko riisi jonka voi tarjoilla pääruokana tai lisukkeena kanalle. Resepti tulee Albaniasta. Lisukkeena resepti riittää neljälle henkilölle.

Neljälle

  • 2 ½ dl pitkäjyväistä riisiä
  • 4 ½ dl kasvislientä
  • 50 g voita
  • 100 g sultanarusinoita (vaaleita rusinoita)
  • 2 rkl sokeria
  • 1 maustemitta jauhettua kanelia

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa ja paista riisiä kunnes se on hieman läpikuultavaa. Lisää liemi ja keitä riisiä hiljalleen 5 minuuttia.

2. Lisää rusinat ja peitä kannella. Keitä vielä 15 minuuttia. Sekoita sokeri ja kaneli, ripottele kanelisokeriseos riisin päälle ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja