Ruokaisat tacot
Julkaistu
Laita pata pöytään ja anna jokaisen täyttää omat tacokuorensa, silloin ne pysyvät rapeina – ja maistuvat paremmilta. Tomaatti, salaatti ja kurkku sopivat lisukkeiksi.
4 kpl
- 4 kovaa tacokuorta
- 250 g jauhelihaa
- 1 tl chilijauhetta
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 400-500 g tomaattimurskaa chilillä
- 1 prk kikherneitä
- mustia oliiveja
- halutessasi, pieniä chilejä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Freesaa jauheliha voimakkaasti. Mausta ja kääntele mukaan tomaattipyree ja tomaattimurska. Keitä 30-40 minuuttia.
2. Kääntele mukaan pavut, kuumenna.
3. Täytä kuoret, koristele oliiveilla ja halutessasi chileillä, tai tarjoile vihreän chilikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka