Ruokaisat tacot

Laita pata pöytään ja anna jokaisen täyttää omat tacokuorensa, silloin ne pysyvät rapeina – ja maistuvat paremmilta. Tomaatti, salaatti ja kurkku sopivat lisukkeiksi.

4 kpl

  • 4 kovaa tacokuorta
  • 250 g jauhelihaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 400-500 g tomaattimurskaa chilillä
  • 1 prk kikherneitä
  • mustia oliiveja
  • halutessasi, pieniä chilejä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Freesaa jauheliha voimakkaasti. Mausta ja kääntele mukaan tomaattipyree ja tomaattimurska. Keitä 30-40 minuuttia.

2. Kääntele mukaan pavut, kuumenna.

3. Täytä kuoret, koristele oliiveilla ja halutessasi chileillä, tai tarjoile vihreän chilikastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat