Ruokaisat tacot
Laita pata pöytään ja anna jokaisen täyttää omat tacokuorensa, silloin ne pysyvät rapeina – ja maistuvat paremmilta. Tomaatti, salaatti ja kurkku sopivat lisukkeiksi.
4 kpl
- 4 kovaa tacokuorta
- 250 g jauhelihaa
- 1 tl chilijauhetta
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 400-500 g tomaattimurskaa chilillä
- 1 prk kikherneitä
- mustia oliiveja
- halutessasi, pieniä chilejä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Freesaa jauheliha voimakkaasti. Mausta ja kääntele mukaan tomaattipyree ja tomaattimurska. Keitä 30-40 minuuttia.
2. Kääntele mukaan pavut, kuumenna.
3. Täytä kuoret, koristele oliiveilla ja halutessasi chileillä, tai tarjoile vihreän chilikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti