Riimihärkäiset lihakääryleet
Julkaistu
Involtini di bresaola valmistuu käden käänteessä.
4 hengelle
- 250 g tuoretta ricottajuustoa
- 2 rkl neitsytoliiviöljyä
- vastarouhittua mustapippuria
- 16 viipaletta kuivattua suolalihaa
- pieni nippu ruccolaa
Tee näin
- -
Valmistusohje
- Laita iso lusikallinen ricottatäytettä kullekin lihasiivulle.
- Lisää hieman ruccolaa ja rullaa liha "parruksi”.
- Tarjoile välittömästi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka