Julkaistu
Involtini di bresaola valmistuu käden käänteessä.
4 hengelle
- 250 g tuoretta ricottajuustoa
- 2 rkl neitsytoliiviöljyä
- vastarouhittua mustapippuria
- 16 viipaletta kuivattua suolalihaa
- pieni nippu ruccolaa
Tee näin
- -
Valmistusohje
- Laita iso lusikallinen ricottatäytettä kullekin lihasiivulle.
- Lisää hieman ruccolaa ja rullaa liha "parruksi”.
- Tarjoile välittömästi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.