Riimihärkäiset lihakääryleet

Involtini di bresaola valmistuu käden käänteessä.

4 hengelle

  • 250 g tuoretta ricottajuustoa
  • 2 rkl neitsytoliiviöljyä
  • vastarouhittua mustapippuria
  • 16 viipaletta kuivattua suolalihaa
  • pieni nippu ruccolaa

Tee näin

  • -

Valmistusohje

- Laita iso lusikallinen ricottatäytettä kullekin lihasiivulle.

- Lisää hieman ruccolaa ja rullaa liha "parruksi”.

- Tarjoile välittömästi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.