Riimihärkäiset lihakääryleet

Involtini di bresaola valmistuu käden käänteessä.

4 hengelle

  • 250 g tuoretta ricottajuustoa
  • 2 rkl neitsytoliiviöljyä
  • vastarouhittua mustapippuria
  • 16 viipaletta kuivattua suolalihaa
  • pieni nippu ruccolaa

Tee näin

  • -

Valmistusohje

- Laita iso lusikallinen ricottatäytettä kullekin lihasiivulle.

- Lisää hieman ruccolaa ja rullaa liha "parruksi”.

- Tarjoile välittömästi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja