Ricottaletut mustikkahillolla

Tämä on täydellinen viikonloppuaamiainen. Helppo valmistaa mutta ylellinen tarjoilla. Tarjoile mielellään kahvin tai teen kanssa.

Neljälle

  • 3 dl ricottaa
  • 1 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl raakaruokosokeria
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 1 nokare voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • mustikkahilloa

Valmistusohje

1. Erottele munankeltuaiset valkuaisista. Sekoita ricotta, keltuaiset ja maito. Kääntele varoen mukaan jauhot, sokeri, sitruunankuori ja suola.

2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele ne mukaan ricottataikinaan. Kuumenna voita pannussa ja paista pieniä, ohuita lettuja.

3. Tarjoile mustikkahillon kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!