Ricottaletut mustikkahillolla

Tämä on täydellinen viikonloppuaamiainen. Helppo valmistaa mutta ylellinen tarjoilla. Tarjoile mielellään kahvin tai teen kanssa.

Neljälle

  • 3 dl ricottaa
  • 1 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl raakaruokosokeria
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 1 nokare voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • mustikkahilloa

Valmistusohje

1. Erottele munankeltuaiset valkuaisista. Sekoita ricotta, keltuaiset ja maito. Kääntele varoen mukaan jauhot, sokeri, sitruunankuori ja suola.

2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele ne mukaan ricottataikinaan. Kuumenna voita pannussa ja paista pieniä, ohuita lettuja.

3. Tarjoile mustikkahillon kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja