Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Raakapihvi lisukkeilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kahdelle

  • n. 200 g jauhelihaa naudan sisäpaistista
  • 1 iso hienonnettu punasipuli
  • 1 pieni purjo
  • 2 säilykepunajuurta
  • ½ lavakurkku
  • 2 munankeltuaista
  • 2 tl kapriksia
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • sinappia
  • halutessasi, tabascoa pöytämausteeksi
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Muotoile jauhelihasta kaksi hienoa pihviä ja asettele ne lautasille.

2. Viipaloi purjo hienoksi ja kuutioi punajuuret ja kurkku pieneksi. Aseta munankeltuainen kuoressaan pihville, mausta keltuainen paprikajauheella.

3. Asettele muut lisukkeet lautaselle ja aseta mausteet pöytään.

Niin maukasta, ja tämän ruoan kanssa onnistut helposti. On tärkeää, että hankit raakapihviin oikein hienoksi jauhettua jauhelihaa. Osta jauheliha mieluiten lihatiskiltä ja pyydä kauppiasta jauhamaan liha toiseen kertaan. Älä sekoita sitä tehosekoittimessa, silloin koostumuksesta tulee väärä.

Lisää aiheesta:

Merimiespihvit omenan keraInkiväärileike oliiveillaIso LindströminpihviCarpaccio tortillakoristeellaRaakapihviä lisukkeillaNoettu possunfilee
TartarPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Tartar
  • 7.5.14:24
    Liha

    Pasi ja Sami Kurosen naudanlihatartar

  • 24.01.202007:48
    Blinit

    Blinit Mikko Kaukosen tapaan – helppo blinitaikina ja peuratartar

  • 07.01.201614:16
    Poronpaisti

    Porotartar à la Sasu Laukkonen

  • 18.02.201300:00
    Kevään juhlat

    Siikatartar

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalatartar