Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Quesadillasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Quisadillasalaatti sopii hyvin vaikkapa juhliin. Yllätä ystäväsi herkullisella annoksella.

Neljälle hengelle

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 8 kpl tortilla lettua
  • 1 prk (200 g) kermaviiliä
  • 1 prk salsakastiketta
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 10 miniluumutomaattia
  • 0,5 dl valkoista balsamicoa
  • chilillä maustettua oliiviöljyä
  • 300 g salaattia

Valmistusohje

Kypsennä broilerin fileet mehukkaan kypsiksi ja anna jäähtyä hetki. Leikkaa ne todella ohuiksi siivuiksi ja aloita quesadillojen täyttäminen. Voitele kaikki letut kermaviilillä sekä salsakastikkeella. Levitä broilerisiivut 4 letun päälle ja käännä loput 4 kanneksi broilerisiivujen päälle. Painele ne tiiviisti yhteen ja paista pannulla rapeiksi molemmilta puolilta. Leikkaa lämmin quesadilla neljään osaan ja tarjoile salaatin joukossa tai erikseen.

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi ja tomaatit 4 osaan. Nosta ne kulhoon johon lisäät vaaleaa balsamicoa sekä maustettua oliiviöljyä makusi mukaan ja anna marinoitua 15 minuutin ajan.

Asettele sillä aikaa pesty salaatti tarjoilukulhoon ja kaada lopuksi maustuneet kasvikset joukkoon ja koristele salaatti lämpimillä quesadilloilla.

Yhden annoksen energiasisältö:

Energiaa 680 kcal

Proteiinia 46g (27 E%)

Hiilihydraatteja 63g (37 E%)

Kuitua 5g (annoksesta saa viidenneksen päivän kuiduntarpeesta)

Rasvaa 27g (35 E%) josta tyydyttynyttä rasvaa 8g (30% kokonaisrasvasta, rasvan laatu on hyvä)

Suolaa 1g (hyvä suolan määrä)

Lisää aiheesta:

Meloni-serranosalaatti ja valkosipuli-chilikastikeTortillasalaattiPaahdettu broileri pähkinäsalaattiBroilertaskut ja paahdettuja yrttiperunoitaPaahdettu tomaatti-paprikasalaattiScampi- pil pil salaatti
QuesadillatJuhlatGoGreenAlkuruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Quesadillat
  • 27.03.201909:00
    Makujen aamu

    Makujen aamu: Quesadillat maissisalaatilla ja avokado-jogurttikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Juhlat

    Quesadillasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ricottatäytteiset quesadillat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Quesadillat grillissä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Quesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniä