Kypsennä broilerin fileet mehukkaan kypsiksi ja anna jäähtyä hetki. Leikkaa ne todella ohuiksi siivuiksi ja aloita quesadillojen täyttäminen. Voitele kaikki letut kermaviilillä sekä salsakastikkeella. Levitä broilerisiivut 4 letun päälle ja käännä loput 4 kanneksi broilerisiivujen päälle. Painele ne tiiviisti yhteen ja paista pannulla rapeiksi molemmilta puolilta. Leikkaa lämmin quesadilla neljään osaan ja tarjoile salaatin joukossa tai erikseen.
Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi ja tomaatit 4 osaan. Nosta ne kulhoon johon lisäät vaaleaa balsamicoa sekä maustettua oliiviöljyä makusi mukaan ja anna marinoitua 15 minuutin ajan.
Asettele sillä aikaa pesty salaatti tarjoilukulhoon ja kaada lopuksi maustuneet kasvikset joukkoon ja koristele salaatti lämpimillä quesadilloilla.
