Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Puolukkajäädyke rapealla kanelipohjalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pehmeä jäädyke saa tässä seuraa rapeasta, kanelilta maistuvasta pohjasta.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

12 palaan

  • 10 Digestive-keksiä
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • 2 rkl voita
  • 3 munankeltuaista
  • 4 rkl tomusokeria
  • 2 ½ dl kuohukermaa
  • 2 dl pakastettuja puolukoita

Koristeluun

  • sitruunamelissaa

Valmistusohje

1. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon kaneli. Sulata voi ja lisää murutaikinaan. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

2. Vatkaa keltuaiset kovaksi tomusokerin kera. Vatkaa kerma kunnes se on hieman kovempaa kuin piimä koostumukseltaan. Sekoita 1 ½ dl puolukoita keltuaisvaahtoon, kääntele mukaan kerma.

3. Kaada taikina keksipohjalle ja pakasta 5-6 tuntia. Ota pakastimesta ja anna sulaa jääkaapissa n. 15 minuuttia ennen tarjoilua. Ripottele päälle loput puolukat, koristele sitruunamelissalla.

Lisää aiheesta:

Pakastettu juustokakkuYlellinen vadelmavaahtotorttuAmerikkalainen juustokakkuVadelmavuoatParas suklaakakkuPakastettu ranskankermatorttu
JäädykeKasvisruokaJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Jäädyke
  • 19.12.202309:36
    Joulu

    Luumu-kanelijäädyke

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lakkajäädyke

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Pähkinäinen lakkajäädyke

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Semifreddo ja marjasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Seljajäädyke mansikkakastikkeen kera