Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaankyljykset hapankaalin ja pekonin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

4 annosta

  • 4 porsaankyljystä
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl voita
  • 140 g pekonia
  • 1 prk hapankaalia
  • 1 dl valkoviiniä
  • 800 g perunoita

Valmistusohje

1. Keitä ensimmäiseksi perunat. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista rapeaksi.

2. Kumoa hapankaali kattilaan ja lisää joukkoon pekoni ja viini. Kiehauta ja pidä lämpimänä.

3. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja kääntele vehnäjauhoissa. Paista kyljykset kuumalla paistinpannulla voissa kullanruskeiksi. Tarjoa heti hapankaalin ja perunoiden kera.

Arkisia porsaankyljyksiä piristävät rapeaksi paistettu pekoni ja maukas hapankaali. Juuri tällaisilla pienillä yksityiskohdilla loihdit tavallisesta arkiruoasta juhla-aterian. Viinin voit korvata tavallisella lihaliemellä.

Lisää aiheesta:

Paistettua siankylkeä sipulikastikkeellaPorsaankyljys RobèrtPorsaankyljykset lihamestarin tapaanSunnuntaikyljyksetKyljykset korvasienimuhennoksellaKyljykset aprikoosi-tomaattikastikkeessa
PorsaankyljyksetKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella