Porsaanfileetä banaanin kera
Tämä on juhlaruokaa, joka sopii koko perheelle! Banaanien, kerman ja curryn kanssa makuyhdistelmää ei voi vastustaa. Tarjoile riisin tai perunalumen kera. Vihersalaatti sopii myös hyvin lisukkeeksi.
Neljälle
- 400-500 g porsaanfileetä
- 2 banaania, viipaloituina
- 1 punainen paprika, hienonnettuna
- 2 dl kuohukermaa
- 2 tl currya
- juustoraastetta
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Paloittele filee 3-4 cm viipaleiksi. Laita ne leikkauspinta ylöspäin ja nuiji ne pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.
2. Ruskista lihat ja laita ne uunivuokaan.
3. Lisää banaani ja paprika vuokaan.
4. Vatkaa kerma, sekoita se curryn kanssa ja kaada vuokaan.
5. Ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti