1. Vartaat: Pane puiset vartaat veteen likoamaan. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Aikuisille tarkoitetun jauhelihan voit maustaa hienonnetulla valkosipulilla ja korianterilla sekä juustokuminalla. Muotoile jauhelihasta vartaiden ympärille pieniä puikuloita. Lyhennä vartaita sen verran, että ne mahtuvat paistinpannulle. Paista vartaat voissa, ja tarjoa lämpiminä tai hieman jäähtyneinä.
2. Pizzat: Kuumenna uuni 275 asteeseen. Ruskista jauheliha voissa paistinpannulla. Valmista pohjataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Taputtele taikina pohjiksi ja voitele ne oliiviöljyllä. Levitä pohjille ohut kerros tomaattipyreetä ja sen päälle jauhelihaa. Siirrä lapsille tarkoitetut pizzat erilleen. Levitä aikuisten pizzoille oliivit, pepperonisuikaleet, punasipuli, hienonnettu valkosipuli ja oregano. Ripottele kaikkien pizzojen pinnalle juustoraastetta. Paista 8-10 minuuttia.