Mainos

Pipari-sinihomejuustogrissinit

Sinihomejuusto ja piparit sopivat täydellisesti yhteen! Tee joulusta jääneestä piparkakkutaikinasta ja sinihomejuustosta pikkuleipiä illanistujaisiin.

Noin 30 kpl

  • 1 pkt Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinaa tai Laktoositon Piparitaikinaa (500 g)
  • 100-150 g sinihomejuustoa

Valmistusohje

Sekoita pehmeäksi sulanut piparitaikina ja sinihomejuustomurut käsin sekaisin toisiinsa. Tee taikinasta pitkä pötkö, jaa paloihin ja pyörittele niistä ohuita noin 15 cm pitkiä pötköjä.

Paista noin 200-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Nauti glögin tai punaviinin kera! Grissinit sopivat hyvin myös cocktailpaloiksi tai kahvipöytään.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.