Pinaattimunat oliivien kera

Kevyt päivällinen.

Kahdelle

  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • noin 250 g pakastettua lehtipinaattia
  • 1 dl maitoa
  • hieman muskottia
  • 10-15 hienonnettua mustaa oliivia

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti ja sekoita maidon kanssa paksuksi kastikkeeksi. Mausta muskotilla.

2. Jaa munat puolikkaiksi ja laita vadille. Kaada pinaatti päälle, ripottele päälle oliiveja. Helppoa ja hyvää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja