Pinaattimunat oliivien kera
Julkaistu
Kevyt päivällinen.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- noin 250 g pakastettua lehtipinaattia
- 1 dl maitoa
- hieman muskottia
- 10-15 hienonnettua mustaa oliivia
Valmistusohje
1. Sulata pinaatti ja sekoita maidon kanssa paksuksi kastikkeeksi. Mausta muskotilla.
2. Jaa munat puolikkaiksi ja laita vadille. Kaada pinaatti päälle, ripottele päälle oliiveja. Helppoa ja hyvää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria