Pikarosvopaisti kymmenelle

Sami ja Janne ovat jälleen Hotelli Lomaklubilla grillaamassa. Tällä kertaa kokit loihtivat herkullisen pikarosvopaistin ja jälkiruuan ystävän unelmien täyttymyksen, marja-Nutella-pizzan.

Ainekset

  • 1 kg kassleria
  • 1 kg karitsan paahtopaistia
  • 1 kg poron ulkofileetä
  • 2 sipulia
  • 4 porkkanaa
  • 2 palsternakka
  • 1 lanttu
  • 4 naurista
  • 1 plo tummaa olutta
  • suolaa
  • maustepippuria
  • valkopippuria
  • timjamia
  • rosmariinia
  • (laakerinlehtiä)
  • voita

Valmistusohje

Pilko ainekset reiluiksi paloiksi ja sekoita ne keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada päälle olutta. Lusikoi lihojen päälle muutama nokare voita. Pakkaa tiukkaan ja monikerroksiseen foliokääröön. Varmista, että paketti on tiivis. Nosta käärö(t) kuumaan grilliin ja paista täydellä teholla ainakin puolitoista tuntia tai miedommalla lämmöllä pidempään. Nosta paketit grillistä ja tarjoa keitettyjen perunoiden ja puolukkasmetanan kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!