Pikapulla
Pikainen pulla paistuu puolessa tunnissa!
Ainekset
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ dl Ohrakasta
- 1 ½ dl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 2 tl kardemummaa
- 2 tl vanilliinisokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 kananmunaa
- 3 dl maitoa
- 100 g margariinia sulatettuna
Päälle
- Schwartau Samt - vadelmahilloa
- mantelirouhetta
- raesokeria
Valmistusohje
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon munat, maito ja sulatettu, jäähtynyt margariini. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se voideltuun, jauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 24 cm).
Nostele hillosilmiä taikinan pinnalle ja ripottele päälle vielä mantelirouhetta sekä raesokeria. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka