Pikapulla

Pikainen pulla paistuu puolessa tunnissa!

Ainekset

  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl Ohrakasta
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 tl kardemummaa
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl maitoa
  • 100 g margariinia sulatettuna

Päälle

  • Schwartau Samt - vadelmahilloa
  • mantelirouhetta
  • raesokeria

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon munat, maito ja sulatettu, jäähtynyt margariini. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se voideltuun, jauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 24 cm).

Nostele hillosilmiä taikinan pinnalle ja ripottele päälle vielä mantelirouhetta sekä raesokeria. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.