Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Piimässä marinoitu valkosipuli-karitsanfilee

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä menu maistuu valkosipulinystäville! Valkosipulilla maustetun karitsanfileen kanssa maistuvat valkosipuliperunat ja jälkiruokana herkutellaan valkosipulibanaania.

Ainekset

  • 1 kg karitsanfileetä
  • 1 prk kirnupiimää
  • 6 kynttä valkosipulia
  • rosmariininoksa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

Valmistusohje

Poista fileistä paksuimmat kalvot. Usein karitsan sisäfileelle sitä ei tarvitse kuitenkaan tehdä. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Nuiji 1-2 rosmariininoksaa joukkoon. Kaada päälle piimää niin että fileet juuri peittyvät.

Lorauta sekaan hieman öljyä ja sekoita kunnolla. Anna marinoitua 1-4 tuntia. Poista liika marinadi ja grillaa lihat kuumalla grillillä nopeasti. Anna vetäytyä pari minuuttia ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Sitruunahaudutettua porsastaKirnupiimässä marinoitua karitsan fileetäPaahdettu poronfileeSieni-mureketäytteinen lampaanrintaRosmariininmakuiset lammasvartaatMarinoidut porsaankyljykset
KaritsaaPääruoatJälkiruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Karitsaa
  • 15.4.14:27
    Pääsiäinen

    Karitsanlihapullapata oluella

  • 06.04.202014:25
    Pääsiäinen

    Karitsan niska, karitsan ulkofilee, karitsan sisäpaisti – näin valmistat pääsiäislampaan Pekka Terävän ohjeella

  • 15.04.201913:54
    Hellapoliisi

    Karitsanfileetä ja uunijuureksia à la Hellapoliisi

  • 27.03.201810:41
    Hellapoliisi

    Karitsakebakot

  • 23.03.201608:01
    Pääsiäinen

    Haudutettua lampaan tai karitsan lapaa