Pesto-fetamuffinit
Muffinit ovat helposti valmistuvia ja mukavia pieniä herkkuja. Ja mikä parasta, niistä voi nauttia niin suolaisina kuin makeinakin versioina. Veera Rusasen ohjeilla syntyvät Pesto-feta- sekä valkosuklaa-vadelmamuffinit.
Ainekset
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 kananmuna
- 1 dl maustamatonta jogurttia
- 1 dl punaista pestoa
- 4 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl soodaa
- 200 g fetajuustoa
Valmistusohje
Sekoita keskenään öljy, kananmuna ja jogurtti. Sekoita toisessa astiassa jauhot, leivinjauhe ja sooda. Sekoita kuiva-aineseos märkiin aineisiin mahdollisimman nopeasti.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut