Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastaa häränfileen ja kerman kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on silkkaa ylellisyyttä. Nauti ruoasta rubiininpunaisen viinin kera!

4 annosta

  • 400 g pastaa, esimerkiksi penneä
  • 300 g naudanfileetä
  • 3 rkl voita
  • 4 dl kermaa
  • 3 dl voimakasta lihalientä
  • ½ dl konjakkia
  • 1 oksa tuoretta timjamia
  • 1 sipuli
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Irrota timjaminlehdet oksasta. Kuullota sipulia ja timjamia hetken ruokalusikallisessa voita. Kaada joukkoon lihaliemi, konjakki ja kerma ja hauduta 10 minuuttia.

3. Kuutioi liha ja ruskista nopeasti paistinpannussa 2 ruokalusikallisessa voita. Siivilöi sipuli ja mausteet kastikkeesta ja lisää siihen paistetut lihakuutiot. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike vastakeitettyyn pastaan.

Lisää aiheesta:

Aito stroganoff – venäläisten liharuokien klassikkoPastaa villisikakastikkeessaSpagetti ja jauhelihakastikeNopea ranskalainen lihapataPastaa kananmaksan ja tomaatin kanssaPappardellepastaa, naudansuikaleita ja sieniä pippurisessa kastikkeessa
PastakastikeLiharuokaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Pastakastike
  • 10.03.201514:53
    Makuja

    Merellinen kastike

  • 18.02.201300:00
    Kanapasta

    Kanakastike pastalle

  • 18.02.201300:00
    Tonnikalapasta

    Pastaa tonnikalakastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Simpukkapasta

    Täysjyväpasta simpukkakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Äyriäispasta

    Pasta frutti di mare