Papaija-Mango Cupcakes
Piristä syksyä papaija-mango cupcakeseilla. Voit valmistaa kuppikakut myös pelkillä Tattarijauhoilla. Voit valmistaa samalla ohjeella Kurpitsa-kuppikakkuja, korvaa tällöin mangomehu kurpitsasoseella.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Noin 15 kpl
- 1½ dl Myllyn Paras Tattarijauhoja
- 2 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 dl kuivattuja pieniä mango- ja papaijakuutioita
- 1 dl mangomehua
- 1 dl juoksevaa margariinia, laktoositonta voita tai margariinia
- 3 munaa
Koristeluun
- 200 g tuorejuustoa
- 1 pkt tomusokeria (500 g)
- koristerakeita
Valmistusohje
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä rasva tällöin ensin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.
Vatkaa tomusokeri tuorejuustoon massaksi. Pursota sitä jäähtyneiden kuppikakkujen päälle kauniisti. Koristele rakeilla.
VINKKI: Voit valmistaa kuppikakut myös pelkillä Tattarijauhoilla. Voit valmistaa samalla ohjeella Kurpitsa-kuppikakkuja, korvaa tällöin mangomehu kurpitsasoseella.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka