Mainos
Mainos

Paistettua härän entrecôte-pihviä, valkosipulimajoneesia, lohkoperunoita ja jäävuorisalaattia

600 g härän entrecôte-pihvejä á 150 g

500 g keskikokoisia perunoita (siikli/rosamunda)

2 sitruunaa

3 kananmunaa

1 punasipuli

1 rasia kirsikkatomaatteja

1 kerä jäävuorisalaattia

1 ruukku rakuunaa

1 ruukku ruohosipulia

1 chili

valkosipulia

pippuria, suolaa ja öljyä

Valmistusohje

Ota pihvit huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistamista. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Paista kaksi minuuttia molemmilta puolilta kuumalla pannulla. Anna lihan vetäytyä ennen tarjoilua.

Leikkaa perunoista lohkoja, pyöritä öljyssä ja mausta haluamallasi mausteella. Paista perunoita 225-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia perunoitten koosta riippuen.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.