Omenaraastekiisseli
Julkaistu
Omenaraastekiisseli on ihana välipala tai jälkiruoka. Ota lapset mukaan kiisselin valmistukseen!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4-6 annosta
- 1 l omenatäysmehua
- 3 rkl perunajauhoja
- ¾ dl sokeria
- ripaus kanelia tai kanelitanko
- 2-4 omenaa kuorittuna ja raastettuna
Valmistusohje
Mittaa omenamehu, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Lisää myös ripaus kanelia tai kanelitanko.
Kiehauta, kunnes kiisseli sakenee ja pulpahtaa, mutta älä keitä.
Kuori omenat ja raasta ne. Lisää omenaraaste hieman jäähtyneen kiisselin joukkoon. Tarkista maku. Ripottele pinnalle hieman sokeria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka