Nopea raparperipiiras
Julkaistu
Kevään ensimmäistä raparperipiirasta kaipaa. Tämä on klassikko. Ihaninta vaniljakastikkeen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle
Pohja
- 3 dl vehnäjauhoa
- 1 dl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 maustemitta suolaa
- 175 g voisulaa
Täyte
- 500 g raparperisiivuja
- sokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita kuiva-aineet, lisää voisula ja sekoita yhteen. Painele taikina piirasvuokaan.
2. Laita raparperisiivut piirasvuokaan, sokeroi maun mukaan. Paista kypsäksi noin 20-25 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje