Mustikkanami

Ihana jälkiruoka, jonka valmistat hetkessä.

Yhdelle

  • 3 rkl mustikoita
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1-2 dl luonnonjogurttia
  • 1 rkl fariinisokeria

Valmistusohje

1. Laita kaurahiutaleet kuivaan, kuumaan pannuun keskilämmölle. Paahda ne kevyesti, anna jäähtyä.

2. Laita mustikat lasiin, peitä kaurahiutaleilla, lisää jogurttia ja viimeistele fariinilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.