Mustikkamuffinit

Makeat mustikkamuffinit saavat uuden säväyksen Alpro soya -soijajuomasta.

Ainekset

  • 10 kpl

Ainekset

  • 3 ½ dl jauhoja (vehnä-, sämpylä- tai spelttijauhoja)
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 85 g leivontamargariinia
  • 1 dl Alpro soya -soijajuomaa
  • 2 kananmunaa
  • 4 rkl mustikkahilloa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Aseta 10 paperivuokaa muffinipellin koloihin.

3. Mittaa kuivat aineet kulhoon.

4. Sulata rasva ja sekoita se sekä Alpro soya -soijajuoma, kananmunat ja 2 ruokalusikallista mustikkahilloa.

5. Lisää seos kuivien aineiden joukkoon varovasti sekoittaen.

6. Jaa puolet muffinitaikinasta paperisiin vuokiin, annostele mustikkahillo ja loput taikinasta päälle.

7. Paista uunissa 15-20 minuuttia.

8. Muffinit maistuvat herkullisilta lämpiminä sekä jäähdytettyinä.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja