Mustikkamuffinit
Makeat mustikkamuffinit saavat uuden säväyksen Alpro soya -soijajuomasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 10 kpl
Ainekset
- 3 ½ dl jauhoja (vehnä-, sämpylä- tai spelttijauhoja)
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- 1 ¼ dl sokeria
- 85 g leivontamargariinia
- 1 dl Alpro soya -soijajuomaa
- 2 kananmunaa
- 4 rkl mustikkahilloa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Aseta 10 paperivuokaa muffinipellin koloihin.
3. Mittaa kuivat aineet kulhoon.
4. Sulata rasva ja sekoita se sekä Alpro soya -soijajuoma, kananmunat ja 2 ruokalusikallista mustikkahilloa.
5. Lisää seos kuivien aineiden joukkoon varovasti sekoittaen.
6. Jaa puolet muffinitaikinasta paperisiin vuokiin, annostele mustikkahillo ja loput taikinasta päälle.
7. Paista uunissa 15-20 minuuttia.
8. Muffinit maistuvat herkullisilta lämpiminä sekä jäähdytettyinä.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa