Makeat mustikkamuffinit saavat uuden säväyksen Alpro soya -soijajuomasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 10 kpl
Ainekset
- 3 ½ dl jauhoja (vehnä-, sämpylä- tai spelttijauhoja)
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- 1 ¼ dl sokeria
- 85 g leivontamargariinia
- 1 dl Alpro soya -soijajuomaa
- 2 kananmunaa
- 4 rkl mustikkahilloa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Aseta 10 paperivuokaa muffinipellin koloihin.
3. Mittaa kuivat aineet kulhoon.
4. Sulata rasva ja sekoita se sekä Alpro soya -soijajuoma, kananmunat ja 2 ruokalusikallista mustikkahilloa.
5. Lisää seos kuivien aineiden joukkoon varovasti sekoittaen.
6. Jaa puolet muffinitaikinasta paperisiin vuokiin, annostele mustikkahillo ja loput taikinasta päälle.
7. Paista uunissa 15-20 minuuttia.
8. Muffinit maistuvat herkullisilta lämpiminä sekä jäähdytettyinä.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.