Mustikkajälkiruoka

Herkullinen jälkiruoka, joka on helppo valmistaa.

Neljälle

  • 1 pss marenkeja
  • ½ l vaniljajäätelöä
  • 1 l mustikoita
  • juoksevaa hunajaa
  • ½ appelsiinin raastettu kuori ja mehu

Valmistusohje

1. Soseuta puolet marjoista pyreeksi. Makeuta hunajalla, lisää appelsiinimehu ja mausta appelsiininkuorella.

2. Laita marengit vadin pohjalle, viipaloi päälle jäätelöä ja lusikoi päälle pyree. Koristele kokonaisilla marjoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.