Mustikkajälkiruoka
Herkullinen jälkiruoka, joka on helppo valmistaa.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 pss marenkeja
- ½ l vaniljajäätelöä
- 1 l mustikoita
- juoksevaa hunajaa
- ½ appelsiinin raastettu kuori ja mehu
Valmistusohje
1. Soseuta puolet marjoista pyreeksi. Makeuta hunajalla, lisää appelsiinimehu ja mausta appelsiininkuorella.
2. Laita marengit vadin pohjalle, viipaloi päälle jäätelöä ja lusikoi päälle pyree. Koristele kokonaisilla marjoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa