Mainos
Mainos

Kesäaikaan quesadilloja voi mainiosti valmistaa grillillä. Ellet halua syödä täysin vegetaarisesti, nämä ovat mainio lisuke grillatulle lihalle.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 1 dl keitettyjä mustapapuja
  • 4 dl raastettua cheddarjuustoa
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä niille pavut, mausta ja ripottele päälle juustoraaste.

2. Laita loput leivät päälle kansiksi ja paina kevyesti.

3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Leikkaa leivät kahtia ja tarjoile heti.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja