Mustapapuquesadillat
Julkaistu
Kesäaikaan quesadilloja voi mainiosti valmistaa grillillä. Ellet halua syödä täysin vegetaarisesti, nämä ovat mainio lisuke grillatulle lihalle.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 1 dl keitettyjä mustapapuja
- 4 dl raastettua cheddarjuustoa
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä niille pavut, mausta ja ripottele päälle juustoraaste.
2. Laita loput leivät päälle kansiksi ja paina kevyesti.
3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Leikkaa leivät kahtia ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan