Muhkeat banaaniohukaiset
Letuistahan pitävät melkein kaikki. Tämä jälkiruoka on kyllä melko muhkea ja sopiikin parhaiten kevyen aterian päätteeksi.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 2 munaa
- ½ tl suolaa
- 6 dl maitoa
- 3 dl vehnäjauhoa
- 2 rkl voisulaa
- 2 banaania viipaleina
- juoksevaa hunajaa
- kanelia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa yhteen munat, suola, maito, jauho ja voisula. Anna taikinan turvota 20 minuuttia. Sulalta hiukan voita kuumalla pannulla ja paista ohukaiset.
2. Sekoita kaneli banaaniviipaleisiin kulhossa. Taittele ohukaiset neljään osaan ja täytä ne banaanilla. Aseta uunivuokaan, valuta hunajaa ohuena nauhana lettupakettien päälle ja pane uuniin 2-3 minuutiksi.
3. Tarjoile jäätelön kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan