Muhkeat banaaniohukaiset

Letuistahan pitävät melkein kaikki. Tämä jälkiruoka on kyllä melko muhkea ja sopiikin parhaiten kevyen aterian päätteeksi.

Neljälle

  • 2 munaa
  • ½ tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoa
  • 2 rkl voisulaa
  • 2 banaania viipaleina
  • juoksevaa hunajaa
  • kanelia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa yhteen munat, suola, maito, jauho ja voisula. Anna taikinan turvota 20 minuuttia. Sulalta hiukan voita kuumalla pannulla ja paista ohukaiset.

2. Sekoita kaneli banaaniviipaleisiin kulhossa. Taittele ohukaiset neljään osaan ja täytä ne banaanilla. Aseta uunivuokaan, valuta hunajaa ohuena nauhana lettupakettien päälle ja pane uuniin 2-3 minuutiksi.

3. Tarjoile jäätelön kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!