Maustekakku

Helppo ja makoisa maustekakku, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

10 annosta

  • 150g voita tai margariinia
  • 3 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 3-4 dl vehnäjauhoja (leivontakarkeita
  • 2 l leivinjauhetta
  • 1 dl maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
  • 1 (125g) vaniljavanukas
  • 1 rkl raastettua inkivääriä tai
  • 1 tl kuivattua inkivääriä
  • ½ dl korintteja tai rusinoita
  • yhden sitruunan kuori
  • voita (vuoan voiteluun)
  • korppujauhoja (vuoan jauhottamiseen)

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta inkivääri.

2. Vaahdota voi ja sokeri.

3. Lisää munat, maustamaton luomusoijavalmiste, vaniljavanukas, raastettu sitruunan kuori ja jauhoihin sekoitettu leivinjauhe, korintit sekä inkivääriraaste.

4. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.

5. Paista kakku 200-asteisessa uunissa 30-45 minuuttia.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja