Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Perunalettu rapumoussella – Jonin resepti

Julkaistu 21.02.2023 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden kolmannessa jaksossa vietettiin rapujuhlia.

Perunalettu

  • 2 dl Maitoa
  • 2 Kananmunaa
  • 3 dl Vehnäjauhoja
  • 300 g Perunoita
  • Suolaa
  • Voita paistamiseen

Rapumousse

  • 100 g Jokiravunpyrstöjä
  • 200 g Smetanaa
  • Sitruuna
  • Ruohosipulia

Valmistusohje

Vatkaa munat ja maito keskenään, lisää jauho ja suola.

Keitä perunat kypsiksi ja raasta jäähtyneet perunat massan sekaan.

Anna taikinan vetäytyä hetken aikaa ja paista blinipannulla.

Kuivaa ravut ja pilko ruohosipuli.

Vatkaa smetana vaahdoksi ja lisää ravut, ruohosipuli, sitruunan kuori ja tilkka sitruunamehua massan sekaan.

Mausta suolalla.

Tarjoile mousse perunalettujen kanssa.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Ruskealla voilla maustettua nieriätartaria – Eevan reseptiNeljän tuulen laatikko – Timon reseptiMasterChef: Rapu-Ravioli ja valkoviinikastike – Matiaksen reseptiMasterChef: Rapukakkua ja Piimäkastiketta – Kristiinan reseptiMasterChef: Rapuleipä – Katjan reseptiMasterChef VIP: Yrttinen kermapasta – Anna Perhon resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatÄyriäiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti