Huuhtele riisiä kulhossa kunnes vesi on kirkasta. Laita riisi ja vesi suhteessa 1:1 ja keitä noin 5-10 min kiehuvana. Jäädytä kannen alla vielä noin 10 min. Jäähdytä pakastimesssa kylmäksi.
Sekoita yhteen kattilaan 1:1 sokeria ja kookosmaitoa ja suolaa. Kiehauta, kunnes seos on tasaista. Jäähdytä.
Lisää toiseen kattilaan kookosmaito, kaffirlimet, limenkuori ja mehu. Vatkaa kaurafraiche kuohkeaksi. Siivilöi kookosmaito kaurafraichen joukkoon ja vispaa voimakkaasti. Lisää glukoosisiirappia ja maista ja mausta tarvittaessa limellä ja suolalla.
Leikkaa 1 mangosta liha irti ja lisää blenderiin. Lisää perään hieman glukoosisiirappia ja limen mehua. Lisää agaria suhteessa 1,5-2g / 100g . Keitä seosta kiehuen noin 5 min ja kaada pellille. Jäähdytä.
