Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.
Ainekset
- härän marmorifile
- suolaa
- 5 rkl majoneesi
- 5 rkl creme fraiche
- 2 rkl sitruunanmehu
- 2 rkl pecorino
- 2 rkl tryffeliä
- 1 tl dijon sinappia
- 1/4 tl wasabi
- ½ tl gochujang
- pippuria ja suolaa
- 2 rkl soija
- 2 rkl öljy
- 2 rkl sitruunanmehu
- suola
- 1 rkl mirin
Valmistusohje
Sekoita eri kastikkeet ja mausta maun mukaan.
Suolaa liha ja paista nopeasti väriä pintaan. Anna vetäytyä ja leikkkaa ohuiksi siivuiksi.
Annostele oman maun mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!