MasterChef: Härkätataki – Ollin resepti

mc_eps11_kierros1_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_2

MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.

Ainekset

  • härän marmorifile
  • suolaa
  • 5 rkl majoneesi
  • 5 rkl creme fraiche
  • 2 rkl sitruunanmehu
  • 2 rkl pecorino
  • 2 rkl tryffeliä
  • 1 tl dijon sinappia
  • 1/4 tl wasabi
  • ½ tl gochujang
  • pippuria ja suolaa
  • 2 rkl soija
  • 2 rkl öljy
  • 2 rkl sitruunanmehu
  • suola
  • 1 rkl mirin

Valmistusohje

Sekoita eri kastikkeet ja mausta maun mukaan.

Suolaa liha ja paista nopeasti väriä pintaan. Anna vetäytyä ja leikkkaa ohuiksi siivuiksi.

Annostele oman maun mukaan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja