MasterChef: Härkätataki – Ollin resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan 11. jaksossa kilpailijoiden mysteeriboxista paljastuu 90 minuuttia aikaa, jonka kilpailijat saavat itse jakaa kahdelle kokkauskierrokselle.
Ainekset
- härän marmorifile
- suolaa
- 5 rkl majoneesi
- 5 rkl creme fraiche
- 2 rkl sitruunanmehu
- 2 rkl pecorino
- 2 rkl tryffeliä
- 1 tl dijon sinappia
- 1/4 tl wasabi
- ½ tl gochujang
- pippuria ja suolaa
- 2 rkl soija
- 2 rkl öljy
- 2 rkl sitruunanmehu
- suola
- 1 rkl mirin
Valmistusohje
Sekoita eri kastikkeet ja mausta maun mukaan.
Suolaa liha ja paista nopeasti väriä pintaan. Anna vetäytyä ja leikkkaa ohuiksi siivuiksi.
Annostele oman maun mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta