Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mascarponevaahtoa, marjoja ja passion-sitruunakastiketta

MTV
Julkaistu 24.03.2016 06:00

MTV LIFESTYLE

Makea ja raikas jälkiruoka, joka sopii vaikka pääsiäisen juhlapöytään. Reseptin loihti kokki Teresa Välimäki.

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dl vispikermaa
  • 100 g mascarponea
  • 2 rkl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 passionhedelmää
  • 1 dl lemon curdia
  • ½ -1 sitruunan mehu
  • 200 g tuoreita marjoja
  • 4 valmista pientä marenkia
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon notkistettu mascarpone. Mausta vaahto tomu- ja vaniljasokerilla. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi hedelmäliha pieneen kulhoon. Lisää joukkoon lemon curd ja notkista seos sitruunamehulla. Puhdista marjat. Lusikoi mascrponevaahtoa lautasille ja lisää päälle marjat. Valuta päälle passion-sitruunakastiketta ja viimeistele murskatulla marengilla ja tuoreilla mintunlehdillä. Tarjoile.

5:11Pääsiäismenu a la Teresa Välimäki

Lisää aiheesta:

UuniomenatrifleIllallinen äidille: Annimari Korten jälkiruoka: Inhokki vai suosikki?Illallinen äidille: Emil Hallbergin jälkiruoka: Täytekakku, minkä Helenakin osaisiMango-passionmousse – Katin helppo jälkiruoka sopii vaikka pääsiäispöytäänHellapoliisin mansikka-appelsiinijäädykeMarinoidut marjat mascarponejuustolla
Teresa VälimäkiMakuja ja ElämääHuomenta SuomiHedelmät ja marjatMarjatJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Teresa Välimäki
  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 13.11.202013:38
    Marinoidut kasvikset

    Marinoidut munakoisot – Teresa Välimäen helppo suosikkiresepti

  • 06.11.202015:25
    Suklaakakku

    Helppo suklaakakku – Teresan viiden ainesosan ohjeella onnistut takuuvarmasti

  • 07.05.202015:11
    Äitienpäivä

    Helppo marja-marenkikakku – Teresa Välimäen resepti

  • 15.06.201807:15
    Huomenta Suomi

    Teriyaki-kanavartaat, grillattua kasvis-nuudelisalaattia ja teriyaki-korianteri-jogurttikastike