Marinoidut marjat mascarponejuustolla

Suussa sulava tuorejuusto kruunaa ihanan jälkiruoan. Herkullista viikonloppua!

Ainekset

  • 1 l marjoja (herukoita, vadelmia, mansikoita, mustikoita)
  • 1 rkl sambuca-likööriä
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl ohueksi silputtua tuoretta minttua
  • 1 appelsiinin mehu
  • ripaus sokeria

Vaahdotettu juusto

  • 250 g Mascarponejuustoa
  • 1 dl kermaa
  • 1 limen tai sitruunan mehua ja raastettu kuori
  • puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus
  • 2 rkl sokeria
  • (halutessasi voit maustaa vaahdon konjakilla, appelsiiniliköörillä tms.)

Valmistusohje

Marjat: Puhdista marjat ja leikkaa isot marjat puoliksi. Sekoita marjat liköörin, mintun lehtien, appelsiinimehun, sokerin ja pippurin kanssa. Anna marinoitua kylmässä tunnin verran.

Juusto: Sekoita mascarponejuustoon sokeri, vanilja, limemehu ja raastettu kuori. Lisää kerma sekaan ohuena nauha varovasti sekoittaen. Tarkista maku.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja