Mainos
Mainos

Suussa sulava tuorejuusto kruunaa ihanan jälkiruoan. Herkullista viikonloppua!

Ainekset

  • 1 l marjoja (herukoita, vadelmia, mansikoita, mustikoita)
  • 1 rkl sambuca-likööriä
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl ohueksi silputtua tuoretta minttua
  • 1 appelsiinin mehu
  • ripaus sokeria

Vaahdotettu juusto

  • 250 g Mascarponejuustoa
  • 1 dl kermaa
  • 1 limen tai sitruunan mehua ja raastettu kuori
  • puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus
  • 2 rkl sokeria
  • (halutessasi voit maustaa vaahdon konjakilla, appelsiiniliköörillä tms.)

Valmistusohje

Marjat: Puhdista marjat ja leikkaa isot marjat puoliksi. Sekoita marjat liköörin, mintun lehtien, appelsiinimehun, sokerin ja pippurin kanssa. Anna marinoitua kylmässä tunnin verran.

Juusto: Sekoita mascarponejuustoon sokeri, vanilja, limemehu ja raastettu kuori. Lisää kerma sekaan ohuena nauha varovasti sekoittaen. Tarkista maku.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.