Marianne-valkosuklaatryffelit

Valmista herkulliset tryffelit joulupöytään tai pieneksi makeaksi viemiseksi. Voit halutessasi pyöritellä tryffeleitä myös manteli- tai pähkinärouheessa.

Noin 30 kpl

  • 1 dl kuohukermaa
  • 50 g voita
  • 300 g valkosuklaata

Pinnalle

  • 1-1½ dl Marianne crushia

Valmistusohje

Mittaa kuohukerma, voi ja paloiteltu valkosuklaa kattilaan.

Sulata miedolla lämmöllä hämmentäen, kunnes seos on tasainen.

Anna jäähtyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Pyörittele jähmettynyt seos pieniksi palloiksi ja pyöritä Marianne-murskassa.

Säilytä jääkaapissa kelmulla suojattuna.

Vinkki! Jos tahna tuntuu tahmaiselta, käytä pyörittelyssä apuna tomusokeria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!