Marianne-valkosuklaatryffelit
Julkaistu
Valmista herkulliset tryffelit joulupöytään tai pieneksi makeaksi viemiseksi. Voit halutessasi pyöritellä tryffeleitä myös manteli- tai pähkinärouheessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Noin 30 kpl
- 1 dl kuohukermaa
- 50 g voita
- 300 g valkosuklaata
Pinnalle
- 1-1½ dl Marianne crushia
Valmistusohje
Mittaa kuohukerma, voi ja paloiteltu valkosuklaa kattilaan.
Sulata miedolla lämmöllä hämmentäen, kunnes seos on tasainen.
Anna jäähtyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Pyörittele jähmettynyt seos pieniksi palloiksi ja pyöritä Marianne-murskassa.
Säilytä jääkaapissa kelmulla suojattuna.
Vinkki! Jos tahna tuntuu tahmaiselta, käytä pyörittelyssä apuna tomusokeria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan