Marianne-valkosuklaatryffelit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5649834/landscape16_9/640/360/a127dd26311d44d4a8b3729c17d497c1/MT/marianne-valkosuklaa-tryffe-11811.jpg)
Valmista herkulliset tryffelit joulupöytään tai pieneksi makeaksi viemiseksi. Voit halutessasi pyöritellä tryffeleitä myös manteli- tai pähkinärouheessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Noin 30 kpl
- 1 dl kuohukermaa
- 50 g voita
- 300 g valkosuklaata
Pinnalle
- 1-1½ dl Marianne crushia
Valmistusohje
Mittaa kuohukerma, voi ja paloiteltu valkosuklaa kattilaan.
Sulata miedolla lämmöllä hämmentäen, kunnes seos on tasainen.
Anna jäähtyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Pyörittele jähmettynyt seos pieniksi palloiksi ja pyöritä Marianne-murskassa.
Säilytä jääkaapissa kelmulla suojattuna.
Vinkki! Jos tahna tuntuu tahmaiselta, käytä pyörittelyssä apuna tomusokeria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka