Mansikoita balsamicon ja hunajan kera
Julkaistu
Terävöitä punaisia, makeankypsiä mansikoita muutamalla happoisella balsamiviinietikkapisaralla. Jotta viinietikan happo ei ota ylivaltaa, pyöristä makuja hunajalla.
Neljälle
- 2 l mansikoita
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Tarjoiluun
- 8 italialaista mantelikorppua
Valmistusohje
1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Kun poistat kannat vasta huuhtelun jälkeen, ne pitävät paremmin makunsa.
2. Leikkaa mansikat viipaleiksi ja laita ne kauniiseen maljaan. Sekoita balsamico ja hunaja.
3. Tarjoile mansikat huoneenlämpöisinä muutamalla balsamicohunajatipalla maustettuina. Italialaiset mantelikorput maistuvat mukana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan