Mansikoita balsamicon ja hunajan kera

Terävöitä punaisia, makeankypsiä mansikoita muutamalla happoisella balsamiviinietikkapisaralla. Jotta viinietikan happo ei ota ylivaltaa, pyöristä makuja hunajalla.

Neljälle

  • 2 l mansikoita
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa

Tarjoiluun

  • 8 italialaista mantelikorppua

Valmistusohje

1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Kun poistat kannat vasta huuhtelun jälkeen, ne pitävät paremmin makunsa.

2. Leikkaa mansikat viipaleiksi ja laita ne kauniiseen maljaan. Sekoita balsamico ja hunaja.

3. Tarjoile mansikat huoneenlämpöisinä muutamalla balsamicohunajatipalla maustettuina. Italialaiset mantelikorput maistuvat mukana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja