Terävöitä punaisia, makeankypsiä mansikoita muutamalla happoisella balsamiviinietikkapisaralla. Jotta viinietikan happo ei ota ylivaltaa, pyöristä makuja hunajalla.
Neljälle
- 2 l mansikoita
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Tarjoiluun
- 8 italialaista mantelikorppua
Valmistusohje
1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Kun poistat kannat vasta huuhtelun jälkeen, ne pitävät paremmin makunsa.
2. Leikkaa mansikat viipaleiksi ja laita ne kauniiseen maljaan. Sekoita balsamico ja hunaja.
3. Tarjoile mansikat huoneenlämpöisinä muutamalla balsamicohunajatipalla maustettuina. Italialaiset mantelikorput maistuvat mukana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.