Mansikoita balsamicon ja hunajan kera

Terävöitä punaisia, makeankypsiä mansikoita muutamalla happoisella balsamiviinietikkapisaralla. Jotta viinietikan happo ei ota ylivaltaa, pyöristä makuja hunajalla.

Neljälle

  • 2 l mansikoita
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa

Tarjoiluun

  • 8 italialaista mantelikorppua

Valmistusohje

1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Kun poistat kannat vasta huuhtelun jälkeen, ne pitävät paremmin makunsa.

2. Leikkaa mansikat viipaleiksi ja laita ne kauniiseen maljaan. Sekoita balsamico ja hunaja.

3. Tarjoile mansikat huoneenlämpöisinä muutamalla balsamicohunajatipalla maustettuina. Italialaiset mantelikorput maistuvat mukana.

Parhaat ruokaohjelmat