Mango-passionmousse – Katin helppo jälkiruoka sopii vaikka pääsiäispöytään
Fliksi / Jami Jaakonen
Julkaistu 09.04.2020 13:39
Petra Tuominen
petra.tuominen@mtv.fi
Ainekset
(3 liivatelehteä + vettä)
2 dl vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
5 dl mangososetta
2 passionhedelmän siemenet
2 tl vaniljasokeria
½-3/4 dl sokeria
(1/2 dl kiehuvaa vettä)
Valmistusohje
Mango-passionmousse valmistuu näin:
Mikäli haluat käyttää liivatteita, laita kaksi liivatelehteä likoamaan väljään kylmään veteen.
Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon mascarponejuusto, mangosose, passionhedelmän siemenet, vaniljasokeri ja sokeri. Tarkista maku.
Kiehauta vesi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Kaada liivateliemi ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Jaa annoskulhoihin tai isoon tarjoilukulhoon ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Kevään jälkiruoissa maistuvat hedelmät ja väri tuo pöytään iloa ja toivoa. Kesä on kohta täällä. Pääsiäispöytäänkin sopiva jälkiruoka valmistuu muutamassa minuutissa helpoista raaka-aineista. Voit jättää reseptistä myös liivatelehdet pois, ne antavat jälkiruokaan vain hieman kiinteyttä.